Over Ita

Vaak kijken mensen en hun omgeving naar belemmeringen in plaats van naar mogelijkheden. Zo droomde ik in mijn jeugd van een carrière als ballerina. Toen dat niet haalbaar bleek was ik erg verdrietig en wist ik niet meer waar ik naartoe moest met mijn toekomst. Na een teleurstellende ervaring bij een loopbaancoach zakte de moed mij nog dieper in de schoenen.

Door mijzelf te herpakken en met een frisse blik naar alle opties te kijken zag ik weer kansen waardoor ik jarenlang met veel plezier werkzaam ben geweest als dansprofessional. Weliswaar niet als ballerina maar wel als dansdocent, choreografe en eigenaar van een balletschool.

Vanuit die functies kwam ik via een managementfunctie op mijn droombaan; studiekeuze en loopbaancoach. Ik geniet van het werken met mensen want ieder mens heeft een uniek verhaal en een unieke persoonlijkheid. Niets is zo inspirerend dan een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van mensen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op zoek te gaan naar jouw drijfveren en van daaruit een nieuwe koers te bepalen.


Opleidingen
Post HBO professionele coaching opleiding (NCOI, opleiding erkend door branche organisatie voor professionele coaches NOBCO)
HBO management, specialisatie bedrijfspsychologie en coaching (NCOI)
Erkend dansdocent (HBO niveau) buitenschools werkveld middels assessment bij Codarts