Workshop: Tijd voor Verandering, een reis naar je innerlijke kracht

“Sta in je kracht dag” voor vrouwen (en wie zich met vrouw-zijn identificeert).

boom google - Innerlijke Kracht

Er zijn momenten in het leven dat je jezelf afvraagt of je echt energie ontvangt van de dingen die je doet en het leven dat je leidt. Deze workshopdag kan een eerste stap zijn naar een nieuwe invulling van je leven.

Op 5 februari 2022 vindt in Leiden een bijzondere workshopdag plaats voor vrouwen die voelen dat het tijd is voor verandering. Coaches Farina Tahir en Ita de Hes, Do-In docent Saskia van den Burg en stemcoach Roos van Lint begeleiden deze dag. Je kunt je aanmelden via info@3stepcoaching.eu. Graag ontvangen we je op deze bijzondere dag waarin we met elkaar een mooie reis gaan beleven !

Datum: zaterdag 5 februari 2022

Tijd: 09.30 – 16.30

Kosten: 130,- (inclusief lunch, koffie en thee)

Adres: Herenstraat 9, 2313 AD Leiden

Parkeren: kan via bezoekersapp voor 0,50 cent per uur in de Tuinstadwijk. Vooraf aangeven bij de organisatie.

De lunch is vegetarisch. Geef overige speciale dieetwensen aan ons door, dan houden wij daar rekening mee.

Het dagprogramma:

9.30-10.00          Stiltemeditatie

10.00-10.30        Kennismaking en kaars-ceremonie

10.30-12.00        Uitdiepen thema ‘levenskruispunten’ met Farina en Ita (groepssessie en individueel)

12.00-13.00        Do-in yoga met Saskia van den Burg

13.00-13.45        Lunch en ontspanning

13.45-14.45        Energizer met stemcoach Roos van Lint

14.45-15.00        Pauze

15.00-16.00        Vervolg ‘levenskruispunten’ met Farina en Ita (groepssessie en individueel) en nabespreken.

16.00-16.30        Feestelijke afsluiting met Marokkaanse thee en koekjes

Achtergrondinformatie over de begeleiders

Ik ben Ita de Hes. De rode draad in mijn loopbaan is het begeleiden van mensen. In de afgelopen drie jaar heb ik mij ontwikkeld en geschoold in coaching. Ik heb in mijn leven meerdere keren grote ‘levensbeslissingen’ genomen. Dat ging niet vanzelf. Twijfel, angst voor het onbekende, angst om te falen; het kwam allemaal voorbij. Verschillende ervaringen hebben mij geholpen om mijn angst en twijfel te overwinnen waaronder één bijzonder gesprek. Het was met een vrouw wiens levenshouding mij inspireerde en mij de moed gaf om stappen te zetten. Uit eigen ervaring ken ik dus de waarde van het delen van verhalen en hoe dat kan helpen bij het reflecteren op je eigen belemmeringen. Met deze workshopdag hoop ik, samen met mijn collega’s, de deelnemers eenzelfde ervaring mee te kunnen laten maken. In de zomer van 2021 ben ik Europees geaccrediteerd practitioner coach en ik ben aangesloten bij NOBCO, de brancheorganisatie voor coaches.
Saskia verdiept zich in de bewegingsleer en levensfilosofie ontstaan vanuit het Daoïsme en de Healing Tao. Zij geeft lessen in Do-In, ook wel Dao Yin genoemd, en breidt steeds meer uit naar vloeiende Qi-Gong bewegingen. Zij heeft interesse in de mensheid, het ontstaan van leven, het leven zelf en de dood. Zorgzaam en groothartig ziet zij de noden van de mens maar weet ook dat een ieder haar eigen pad te volgen heeft met alle gevolgen en consequenties. Tijdens de workshopdag verzorgt zij een Do-In les en geeft bedding aan jouw proces.

Mijn naam is Farina. Na ruim 15 jaar met ontzettend veel plezier te hebben gewerkt als docent, mentor, studieloopbaanbegeleider en stagebegeleider in het onderwijs ben ik samen met Ita de Hes gestart met Stepcoaching.eu. Wij helpen in 3 gesprekken jongeren uit te zoeken waar hun drijfveren en talenten liggen.
Ik ben een spontane, representatieve, energieke vrouw met ontzettend veel levenservaring en mensenkennis. Ik ben van nature een inspirator en motivator. Mensen in beweging krijgen, dat is mijn kracht. Verbinding maken met mensen vind ik erg belangrijk. Ik leer mensen kennen door vragen te stellen maar vooral ook door te luisteren. Mede hierdoor bouw ik een vertrouwensrelatie op, wat onmisbaar is in mijn werkveld als coach.


Mijn naam is Roosmarijn van Lint en ik ben zowel uitvoerend als coachend werkzaam in de cultuursector.
Ik werk als zangeres en actrice en ook als zangcoach en (muziek)theaterdocent.
Zowel in mijn werk als privé ben ik nieuwsgierig, leergierig, sociaal bewogen en benader ik de ander met warmte en enthousiasme.
Zingen en acteren vergen een hoop zelfreflectie. Daarom ben ik ook veel bezig met zelfontwikkeling, zoals mindfulness en persoonlijk leiderschap.
Als jonge moeder, mét ADHD, kom ik eveneens steeds weer tot nieuwe inzichten.
Mijn doel is om mensen te motiveren om letterlijk en figuurlijk hun stem te laten horen en hun levenskracht en emoties te laten stromen.